alpinDent karakteristike

Od kalendara, izvještaja, pacijenata do SMS-a i e-pošte, alpinDent sadrži sve funkcije koje su vam potrebne za uspješno upravljanje ordinacijom.

Pametan zakazivač

Centralna tačka aplikacije je naš pametni kalendar, posebno razvijen za potrebe stomatologa. Kalendar je potpuno prilagodljiv, odaberite koje informacije želite da prikažete, promijenite boje, Drag-and-Drop-ujte termine i još mnogo toga. Jednim klikom možete pristupiti podacima o pacijentima direktno iz kalendara.

Calendar for scheduling appointments with clients and doctors

Odontogram

alpinDent odontogram omogućuje vam jednostavno upravljanje tretmanima pacijenta. Označena je bojama, slijedi međunarodne smjernice i ne zahtijeva nikakvu obuku za korištenje. Direktno sa odontograma možete pristupiti istoriji liječenja, RTG slikama, mišljenjima ili drugim podacima o pacijentima.

Odontogram showing details of a patient

Pacijenti

Svaka licenca omogućuje Vam da imate neograničen broj pacijenata. Putem naše inteligentne pretrage možete pronaći pacijenta po bilo kojem identifikatoru kao što su ime, telefonski broj, JMBG u roku od nekoliko milisekundi.

Detailed information of one patient

Portal u čekaonici

Pretvorite dosadnu čekaonicu u interaktivnu sobu u kojoj pacijenti mogu unijeti ili provjeriti svoje lične podatke putem tableta. Podaci koje pacijent unese sigurno se i automatski pohranjuju u Vašu alpinDent aplikaciju čime se štedi dragocjeno vrijeme i vama i pacijentu.

patient portal for entering or validating patient data

Izvještaji i Statistike

Imajte uvid šta se dešava u vašoj stomatološkoj ordinaciji. Napravili smo detaljne izvještaje i statističke podatke koji Vam daju jasan uvid u Vaše pacijente, termine i finansije.

Client and financial statistics of medical or dental practice

Word šabloni

Definišite personalizovane ponude, planove, saglasnosti, razne dopise i dnevne izvještaje putem Word šablona. Šabloni se automatski popunjavaju odabranim podacima o pacijentu i stomatologu. Jednostavno štampanje u PDF formatu, preuzimanje i slanje putem e-pošte direktno pacijentu.

Word templates for offers, constents, letters

Finansije

Imajte jasan pregled svojih prihoda i troškova. Generišite fakture sa nekoliko klikova i pošaljite ih putem e-pošte ili ih odštampajte. Preuzmite kontrolu nad nefakturisanim tretmanima, plaćenim i neplaćenim fakturama. Provjerite trenutni status vaših materijala i napravite liste za kupovinu.

Client invoices for delivered services or materials

SMS i Email

Smanjite broj propuštenih termina tako što ćete automatski podsjećati svoje pacijente o njihovim terminima putem SMS-a ili e-pošte. Pored zakazanih termina, možete automatski čestitati rođendane svojim pacijentima ili ih podsjetiti da je prošlo 6 mjeseci od njihove poslednje posjete.

client communication over sms and email

Recenzija naših korisnika

Sve preporuke za AlpinDent!

AlpinDent je aplikacija koja mi je mnogo olakšala rad i evidenciju pacijenata, zato što na jednom mjestu imam sve rađene intervencije, tretmane i planiranu terapiju za svakog pacijenta!
Zakazivanje pacijenata je toliko jednostavno a posebno mi se dopada to sto planeru mogu pristupiti i na telefonu, kada nisam na poslu, pa unaprijed za taj dan znam raspored!

Image dr Ena Filipović

Sjajne funkcionalnosti!

Bez čitanja instrukcija, u roku od jednog dana prešli smo na alpinDent i od tada je nezamjenljiva podrška našeg tima.
Aplikacija ima sve što vam treba, a sve funkcije su zaista jednostavne za korištenje. Naši pacijenti obožavaju SMS podsjetnik za termine.

Image Stomatologija Cvijetić-Đurđević

Jednostavnost na prvom mjestu!

Aplikacija je jednostavna za korišćenje, i ne zahtijeva niti vrijeme, niti IT znanje za održavanje. Oduševljeni smo mogućnosti pristupa našim podacima kada smo van ordinacije.
AlpinDent je ispunio sve naše zahtjeve pa čak i više jer su nam uspjeli prenijeti sve naše postojeće podatke.

Image Stomatologija Dr Ivana Lončar

Prilagodljivost ličnim potrebama ordinacije!

Nakon što smo povećali broj stolica u našoj ordinaciji, javila se potreba za jednom ovakvom aplikacijom. Planer termina je vrlo jasan i pregledan, zakazivanje termina je vrlo jednostavno i omogućen je pristup i na telefonu kada nisam u ordinaciji.
Tim podrške je vrlo susretljiv i moguće je prilagoditi izgled i funkcionalnosti našim potrebama.

Image Dr Asja Hurem (Stomatološka Ordinacija Selimbegović)

Odlična podrška!

alpinDent je sveobuhvatan program i jako jednostavan za korišćenje. Sve na jednom mestu - karton pacijenata, stomatološke procedure, RTG snimci ili formulari za saglasnost.
Ovo je najbolji softver koji smo koristili za više doktora. Takođe je cloud-based, pa ne moramo da brinemo o tome da će se server pokvariti ili izgubiti bilo kakve informacije.
Ovaj proizvod je izuzetno lak za upotrebu i za neiskusne korisnike. I što je nama najvažnije, tim za podršku je dobro upućen u poslu i brzo reaguje.

Image Dr Biljana Manevska (Dental Cosmetic Studio)

alpinDent je prejednostavan za upotrebu!

Definitivno ga svako može naučiti koristiti kroz veoma kratko vrijeme. A sa druge strane posjeduje sve neophodne opcije za rad i dobru organizaciju ordinacije.
Po meni, najveći plus je korisnička podrška koja je tu, stalno spremna da odgovori na sva pitanja ali i da izmijeni postavke aplikacije tako da vama najviše odgovara. Sve preporuke! ❤

Image dr Tamara Pušić (3T Dent)

Vi ste mi omogućili višak slobodnog vremena!

Imam odličan softver za stomatološku ordinaciju. Gdje god da se nalazim mogu pristupiti telefonom.
AlpinDent mi je pružio udobnost i slobodu kretanja!

Image dr Nenad Milošević (HappyDental)

Portal za pacijenta!

AlpinDent bih preporučio svim stomatološkim ambulantama. Jedan od rijetkih programa koji ima mogućnost da pacijent dok čeka na svoj termin u čekaonici može da popuni svoj karton.
Jako bitno je što imate uvid u sve termine u ordinaciji sa svog mobilnog telefona!

Image dr Ognjen Ćosić (Dentist-O)

Brzi pristup podacima!

Aplikacija mi je olakšala rad u smislu brzog pristupa kartonima
i ličnim zabilješkama za određenog pacijenta.
Kolegicama preporučujem od srca ❤️

Image Dr. Amra Lutvikadić

Unaprijedite svoje poslovanje već danas!